Горещи новини

Мартина удари Слави в земята! „Той има много комплекси, които го съсипват“

Мартина удари Слави в земята
Сияеща от щастие и супер щастлива е бившата годеница на Слави Трифонов Мартина Огнянова. Това личи от снимката, която публикува „Хот Арена“. На кадъра балерината е в компанията на своя любим –  боксьора Коко Колев, от когото има и дете.

Припомняме че, че Мартина имаше връзка с Дългия, която приключи след бурни скандали.Мартина се опитва да се отърси от миналото, но все още пази горчилката от отношението на Слави към нея.

„Слави се прави на мъж само пред камерите или поне така изглежда пред хората, които не го познават. В живота той има ужасно много комплекси, които го побъркват. Това побъркваше и мен. В един момент реших, че не искам и аз да психясвам и си тръгнах“, разказва пред близки Мартина.

„Сега се чувствам истинска жена с истински мъж до себе си, силен, всеотдаен и влюбен в мен“, отсича още красавицата.

Мартина и Коко се запознават, когато блондинката започва да тренира бокс. По това време Огнянова е обвързана с Трифонов и шоуменът яко е хлътнал по нея. Той решил, че тя е жената на живота му, но сметките му се оказват криви, въпреки тлъстата банкова сметка.

Мартина и Коко се опитват да пазят личния си живот в тайна, но след като за връзката им се разбира, тя напуска Слави. С новия си мъж имат син на годинка, който според техни приятели, расте обгрижван и от двамата.
Източник: ПИК

loading...

Be the first to comment on "Мартина удари Слави в земята! „Той има много комплекси, които го съсипват“"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*