Горещи новини

Мая Илиева взриви Фейсбук с ШОКИРАЩА ИЗПОВЕД за Георги Илиев!

Мая Илиева се изповяда

Вдовицата на покойния бос на ВИС-2 изля душата си във Фейсбук пред своите почитатели. Думите й трогнаха хиляди хора, които не спряха да харесват и споделят статуса. Ето какво написа Мая Илиева в социалната мрежа:

„Веднъж пих кафе със съпруга ми . . . Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше. Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах . . . Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се.
Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него. Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и беднa.“

loading...

5 Коментари on "Мая Илиева взриви Фейсбук с ШОКИРАЩА ИЗПОВЕД за Георги Илиев!"

  1. Искам ВИС 2 дае на власт.

  2. една жена | 09.09.2016 at 15:50 | Отговор

    Това не е нейн пост…просто го четох публикувано другаде…харесал й е текста

  3. АМИ ДОРИ И ДА ГО Е ПРЕПИСАЛА ОТ НЯКЪДЕ ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ Е НАПРАВИЛА ТРУДА А ПЪК КАТО ИМАШ ПАРИ ИМАШ ВСИЧКО !НАЛИ ЗАРАДИ ПУСТИТЕ ПАРИ В ТОЗИ СВЯТ СА ВСИЧКИ БЕДИ !

  4. Бисерка Цветкова | 26.11.2016 at 10:43 | Отговор

    Така е,Мая👍Когато имаме любов от бедност не я оценяваме,а когато сме богати ни липсва красивата, истинска любов☺

  5. Интересно, колко от съвременните момичета ще се съгласят с горния текст?

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*