Горещи новини

Мексикански уфолози разсекретиха снимки на извънземни в България!

Мексиканци разкриват снимки на извънземно в БългарияСТава дума за хуманоид, който е държан в тайна от мексиканските власти.

Мексиканският учен Джейсън Маусан сподели, че в неделя в София ще бъдат показани уникални кадри на митични същество, за което се смята, че идва от чужда планета. То е било открито преди 2-3 години и държано в тайна от местните власти до този момент.

Всичко това ще се случи на специалната конференция, която е посветена на извънземните цивилизации и неин домакин е българската столица. Мексиканските уфолози ще ни покажат малък хуманоид и ще ни споделят повече информация за извънземните артефакти, които по един или друг начин влияят на развитието ни. Заедно с тях ще пристигне и специализиран екип, който ще отразява събитията в реално време за Северна Америка.

На конференцията ще вземат участие и български учени, които ще споделят информация за намерените артефакти и неща около вулканите, геокатастрофите и наводненията. Освен това ще бъде засегната темата за т.нар. „катастрофи на извънземни“. Норвежки и ирландски професори пък твърдят, че поддържат ментални контакти същества с извънземен разум.

loading...

1 коментар on "Мексикански уфолози разсекретиха снимки на извънземни в България!"

  1. Красимир Христов | 09.04.2016 at 22:48 | Отговор

    Какво значи „разсекретиха“? Тази и още много като нея снимки сме ги виждали преди поне 20 години – още в зората на интернет. Така че не виждам какво ново ще ни се предложи.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*