Горещи новини

Мето Илиенски е жив! Укрива се в Южна Америка

Мето Илински е жив и се намира в Коста РикаИлиенски се укрива в Коста Рика, според МВР.

Мистериозно изчезналия мафиотски бос Мето Илиенски е жив и здрав, разкрива в свое журналистическо разследване вестник „Уикенд“. Дясната ръка на Поли Пантев, е в Южна Америка, където се укрива от властите и своите врагове. Последното обаждане, което е било засечено от него е от Коста Рика. От МВР обаче, не изключват висаджията да е на всяко едно друго място, но не и в латинската страна, предвид това колко много са напреднали технологиите.

През последните 9 години от изчезването на Мето Илиенски са прихванати няколко негови разговора. Той е звънял предимно от американски номера. Именно поради тази причина разследващите отказват да признаят вече четвърта година издадения от Софийски районен съд смъртен акт на висаджията. Припомняме ви, че на 29 ноември 2013 година Мето Илиевнски напуска дома си, без да вземе нищо със себе си. От тогава не се е връщал. Версиите за неговото изчезване са многобройни, но нито една от тях не е потвърдена. Само два дни след изчезването му пък бива убита знакова фигура от ВИС-2 Румен Нарциса.

Твърди се, че основната причина, поради която Мето Илиенски може да се укрива някъде по света, е това, че е станал свидетел на 13 мокри поръчки, сред които са убийствата на Илия Павлов и Фатик. Освен това е бил свидетел и на опитите за покушение на Косьо Самоковеца и Киро Японеца.

loading...

Be the first to comment on "Мето Илиенски е жив! Укрива се в Южна Америка"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*