Горещи новини

Мигранти чукат хуманитарни работници в лагера в Кале

Мигранти в Кале

Хуманитарни работници в известния бежански лагер в Кале са обвинени в интимни отношения с мигранти, някои от които може би не са пълнолетни, пише „Дейли Мейл“, позовавайки се на разкази на очевидци и техни колеги. Разкритието предизвика гневна вълна във „Фейсбук“, но от друга страна пък някои от доброволците в лагера заявиха, че тези изявления трябвало да останат в тайна, за да не създават неправилна представа в обществото и изразиха критика срещу авторите на скандалните твърдения.Според думите на очевидците, някои доброволци се възползват от услугите на проститутки в лагера, докато други сменят за секс по няколко партньори на ден.

Много от колегите на прегрешилите хуманитарни работници се оплакват, че те третират лагера за мигранти като „място за купони“ и „не успяват да го държат в панталоните си“. Твърденията са публикувани в група във „Фейсбук“, която впоследствие е била изтрита.

Според твърденията, най-честата комбинация била жени доброволки да правят секс с мъже мигранти.

Един от обвиняващите доброволците за недопустимото им поведение пише в публикация във „Фейсбук“: Чувал съм за непълнолетни момчета, които правят секс с хуманитарни работнички. Чувал съм също и разкази за мъже, които използват услугите на проститутки в „Джунглата“ (така наричат лагера). Чувал съм и за доброволци да правят секс с няколко партньори в един ден като повтарят същото в следващите дни. Също така зная, че тези случаи са само малка част от това, което наистина се случва в лагера“.

Друг доброволец е заявил пред Independent, че негови колеги смятат за съвсем естествено да имат сексуални отношения с мигранти, докато други вярват, че това нарушава правилата на взаимоотношенията помежду им.

Официалните власти в лагера са съобщили, че ще имат „нулева толерантност“ към подобни сексуални случаи.

Източник: БЛИЦ

loading...

1 коментар on "Мигранти чукат хуманитарни работници в лагера в Кале"

  1. Най-страшно е зъб да те боли и путка да те сърби!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*