Горещи новини

Мистериозно! Който се опита да разкрие истината за 11 септември, умира загадъчно

Истината за 11 септември

Миналата година, през септември, в Лондон беше открит мъртъв агентът на ЦРУ – Симон Коц, който заяви два месеца преди смъртта си, че трагедията, в която загинаха около 3 хиляди души, е грандиозна специална операция, и че има неопровержими доказателства за това престъпление. През септември 2015 г. Коц имал намерението да огласи документите, които хвърлят светлина върху тази трагедия, но на 3 септември е открит мъртъв в квартирата си. Това не е първото загадъчно убийство на изследователи на септемврийската трагедия през 2001 г. На 13 април 2014 г. беше застрелян американският писател Майкъл Рупърт, който, изучавайки документите за терористичния акт на 11 септември, се натъкнал на любопитната информация, че за да финансира тайни операции, ЦРУ търгувало с наркотици с поддръжката на известни нефтени компании, пише bultimes.com. Една година по-рано, през 2013 г., в Англия, в собствения му дом беше открит трупът на агента по национална сигурност Филип Маршал, заедно с телата на непълнолетните му деца. По-късно стана ясно, че ЦРУ има пръст в това гръмко убийство. Маршал обещал да публикува документи, които показват, че администрацията на президента Буш — младши е била в сговор с разузнаването на Саудитска Арабия, която тренирала бъдещите изпълнители на терористичния акт на 11 септември.

След убийството на С. Коц миналата година, колегите му посочили, че той имал секретна информация, свързана с участието на президента Буш във въздушните атаки срещу кулите близнаци и Пентагона. Работата му над сензационната книга била прекъсната от загадъчното убийство, а секретните материали и черновите на ръкописа изчезнали по загадъчен начин.

Какво е искал да разкаже бившият служител на ЦРУ? И има ли връзка между неговото сензационно изявление и загадъчната авиокатастрофа през август 2015 г.?

На 1 август 2015 г във Великобритания катастрофира частен самолет по времето на аварийното му кацане; по-късно става ясно, че на борда му се намират роднини на „терорист №1” Осама Бен Ладен – мащехата му, доведената му сестра и мъжът й. Дали този случай е съвпадение? Защо 15 години след терористичния акт на 11 септември 2001 г., по загадъчен начин загиват свидетели и изчезват улики? И дали този факт е свързан със сензационното изявление на американския конгресмен Стивън Линч, който призова днешната администрация на САЩ да обнародва 28-те страници от материалите по разследването на въздушната атака на 11 септември? Данните от цял раздел са засекретени при президента Джордж Буш-младки. Тогава правителството обяснило този факт с интересите на националната сигурност. Но днес се промъква информацията, че засекретените материали са свързани с тайните контакти между двете семейства – на Бен Ладен и Джордж Буш.

На 11 септември 2001 г. 19 терористи отвличат четири самолета. Единият самолет катастрофира в Пенсилвания. Другият „Боинг” е насочен срещу Пентагона. Другите два „Боинга” се врязват в двете кули близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк.

Прочети целия материал в БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Мистериозно! Който се опита да разкрие истината за 11 септември, умира загадъчно"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*