Горещи новини

МИСТЕРИЯ! Къде е Митьо Очите!? Близки разкриват, че е изписан по негова воля от Софиямед…

Къде е Митьо Очите

Нова мистерия се заплете около местонахождението на простреляния несебърски бос Димитър Желязков-Митьо Очите, който все още се бори за здравето и живота си.

Негови близки разпространиха пред последните дни информация, че вече не е в България и е пуснат за лечение в чужбина. По думите им той бил изписан по собствена воля от частната столична болница „Софиямед” и изчезнал в неизвестна посока, за да се подложи на консултации с чужди специалисти. Най-вероятната му дестинация била Израел, гласеше още мистериозната клюка.

Проверка обаче разкри, че слуховете са пускани от близките му, само за да се отърват от журналистическия и обществен интерес, както и набезите на папараци край „Софиямед”, пише Пик. В действителност обаче Очите все още лежи в тузарската болница, където буквално спасили живота му с последната модерна операция, която му направиха тамошните топспециалисти.

Желязков, който е частен пациент на клиниката и сам поема разходите по лечението си, бил опериран от светила в болницата, а за капак използвали апаратура чудо, с която разполагат в частното лечебно заведение. Лапароскопската техника била уникална за България и производство на най-големия технологичен гигант в световен мащаб. Затова и в крайна сметка усилията на най-добрите лекари дали резултат и състоянието му било стабилно.

Пред медията от „Софиямед” коментираха лаконично развитието на лечението на скандално известния им пациент.

„Той е във възстановителен период след операцията, която е успешна. Състоянието му е стабилно и продължаваме лечението”, заявиха от болницата.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "МИСТЕРИЯ! Къде е Митьо Очите!? Близки разкриват, че е изписан по негова воля от Софиямед…"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*