Горещи новини

Момчето, което снима гаврата със съблеченото момиче проговори! Скандални разкрития

Борис проговори за побоя

Борис, момчето, от чийто телефон двете момичета са снимали гаврата и побоя с девойката Ани в София, проговори. Младежът разкри подробности около безумния екшън.Познавам бегло момичетата, забравих си телефона в кафенето, когато се върнах, разбрах, ча са го използвали за клипа, скарах им се и веднага го изтрих, разказа пред „24 часа“ Борис М.. Междувременно едната от ученичките успяла да прехвърли записа на своя апарат. Борис също е бил разпитан от полицията. Има достатъчно записи от камери, които потвърждават, че наистина не съм бил там, допълва ученикът, който през юли една не загина от ръката на приятел – Петър Русев-Пепо –  в момента е в ареста за опит за убийство.

Инцидентът стана на 8 юли в Китен, в малките часове на денонощието, и двете момчета са били пияни.  След момичешкия бой в столицата, в социалните мрежи се завъртя видео със скандал и меле близо до бургаска дискотека. Записът е с лошо качество, но става ясно как единият от младежите дава указания на приятеля си къде да удари другото момче. Чува се и звук от плесница. Бургаски сайт публикува и снимка на 17-годишният Мирослав Т., сочейки го като единия от биячите. Момчето, което участва в известна театрална формация, заяви пред изданието, че не е замесено в инцидента.

Най-вероятно хулиганската проява е станала на 11 септември, когато посещавана бургаска дискотека е закривала сезона. Мирослав е бил на партито, в профила му има и снимка от събитието,  на която е и младеж, чието лице се вижда в клипа. Вероятно и затова е бил набеден. В бургаската полиция не е подадена жалба, на този етап тя не работи по конкретния случай, но е взето решение за превантивни мерки и едната от тях е срещата с охранителните фирми.

На 13-ти септември пострада друг тийнейджър от Бургас. Той е станал жертва все още неизвестни нападатели. Намерен и в безпомощно състояние от свои приятели, които помолил за помощ по телефона, близо до бул. „Стефан Стамболов“. Момчето е от смесен брак. Прегледано е от дежурните неврохирурзи, скенерът е установил, че има счупена челюст и затова е преместен във Варна, където има специализирана клиника. Нямаме съдействие от страна на близките в изясняването на този случай, дори не знаем къде точно е нападнато момчето, съобщиха полицейски източници. Заради зачестилите сбивания и „рекламни“ клипове от тях ОДМВР-Бургас събира на работна среща идната седмица фирмите, които пазят дискотеки и клубове в града.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Момчето, което снима гаврата със съблеченото момиче проговори! Скандални разкрития"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*