Горещи новини

Мъж хвана жена си да мастурбира! Реакцията му я шокира!

Мъж хваща жена си да мастурбира

В продължение на години двамата се радват на страхотен съвместен живот. Химията между тях е невероятна и нещата в леглото вървят. Внезапно обаче, нещата се променят. Мъжът става все по-ангажиран с работата си, чувствата охладняват и секса вече е мираж. В крайна сметка двамата дори не спят в един креват!

Жадна за ласки, тя решава да замени мъжа си с 25-сантиметров вибратор. Първоначално го използва рядко, след това през ден, после всеки ден и накрая по няколко пъти на ден. До момента, в който той не влиза внезапно в стаята и я хваща на „местопрестъплението“. Вместо обаче, да се възбуди при вида на мастурбираща жена, той полудява! Вдига луд скандал и хвърля цялата вина за липсата на сексуален живот върху нея!

Започват да посещават брачен консултант, но и той не помага! В крайна сметка се разделят и всеки поема по пътя си.

loading...

5 Коментари on "Мъж хвана жена си да мастурбира! Реакцията му я шокира!"

  1. Абе кой е тоя тъпанар който е изфантазирал тая глупост че чак пък е имал нахалството и да я публикува,глупак с глупаците.

  2. Баси и тъпата история!!!

  3. митатака | 14.11.2016 at 10:35 | Отговор

    А на некои зор ли му а 😀

  4. Анонимен | 21.12.2016 at 9:52 | Отговор

    Не, че на някой му пука😂😂😂

  5. Свърших работа по-рано и се прибрах вкъщи, но беше доста тихо. Помислих, че съм сам вкъщи и отидох до стаята да си оставя лаптопа на масата и когато влезнах първоначално се изненадах, защото не очаквах жена ми да е там. Тя се стресна, защото беше седнала пред настолния компютър и набързо затвори браузъра, в който видях, че гледаше порно. Знам, че го прави често и харесва клипове, в които актьорите са с големи пениси и също така в които има gangbang и много мъже се изреждат на една жена. До тук добре, тя го прави доста често, както и аз и не се очудих. Обаче докато си вдигаше гащите видях, че смота нещо на стола под нея. Попитах я какво е, тя малко се смути, но ми каза, че си е поръчала секс играчка онлайн. На мен ми стана забавно и се нахилих ,а тя се смути още повече. Казах и да ми я даде да я погледна, а тя с неохота ми я даде. Тогава се стреснах, защото изпод дупето си извади един доста голям вибратор, който ме остави с отворена уста. За момент зяпнах и се чудех какво да кажа. Попитах я колко е голям този вибратор и тя ми го показа в сайта на sexshop-а че е дълъг 23 см, а и е доста дебел на обиколка . Аз първоначално малко се сдухах, защото моя член е 15 см и то не е кой знае колко дебел и се замислих дали пък няма нужда от по-голям и затова си го е взела. Зачудих се да не би да не успявам да я задоволявам, достатъчно, но тя ме увери, че просто се забавлява и си го е поръчала на шега за кеф. Това не означавало, че не и харесва да го правим заедно и че искала малко разнообразие просто. Приех го и я помолих да ми покаже как го прави. В началото се дърпаше, но после се нави да ми направи шоу и да се самозадоволи пред мен. Започна да се пипа по клитора и с него и в началото малко се притесняваше, но когато се намокри достатъчно го вкара леко във вагината и изпъшка, а аз не очаквах обаче супер много се възбудих. Гледах я как едвам и влиза и я разтяга здраво и като се разтече мазгата и то доста гъста и голямо количество острани по бедрата и надолу към ануса и направо полудях. Бях хипнотизиран да я гледам как се опъва сама и и беше доста яко. Чувствах все едно споделям, жена си с друг мъж. Знаех, че не е точно така, но мисълта ме пръскаше от кеф и и мачках гърдите през това време и я целувах, а тя го пъхаше здраво и викаше много по-силно от когато прави секс с мен. Накрая се изпразни като го извади и си свива бедрата и ги стиска здраво, докато леко се тресе и трепери цялата. Аз знаех, че свършва и се изпразних също върху корема и със супер силна струя сперма. Хареса ми изживяването и мисля да повторя. Този път ще пробвам да я чукам с вибратора отпред, а аз да мина отзад в дупето, защото ми е по-малък и да и направя сандвич така.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*