Горещи новини

Наталия Кобилкина изригна: „Скъпи, много съм гладна! Искам да ти го изям! Не обичам мЯсо, но цял ден мисля за твоята наденичка!

Кобилкина за месото

Наталия Кобилкина отново предизвика оживление в социалната мрежа с поредния си секссъвет за дамите. Сексоложката даде съвет на жените как да подходят към своя мъж, за да събудят неговата сексуалност. „Няма мъж, който не е сексуален. Има жени, които не могат да намерят подхода към него„, казва тя.

Един от подхватите бил: „Кажи му: скъпи, мнооооого съм гладна. Не обичам мясо, но целия ден мечтая за твоят наденичка. Само да я нацелувам… нищо друго. И рязко и силно му махни панталон, застани на колена и почни да го обичаш с уста, пускайки погледа отдолу нагоре… и казвайки време от време: Мммм, толкова вкусно, искам да го изям и т.н. Покажи му, че е желан. И нека след това той да каже, че не му се прави секс. Не казвам, че това работи винаги… но в повечето случая дава желан резултат„, пише сексоложката в личния си профил и с това спечели над 480 лайкове.

Последователите й в мрежата споделят, че стилът й на писане ги забавлява, но не спират да я четат, въпреки че споделя само отдавна познати истини. Не липсват и коментари от типа: „Голяма си мръсница Кобилкина!“

Източник: ДунавМост

loading...

1 коментар on "Наталия Кобилкина изригна: „Скъпи, много съм гладна! Искам да ти го изям! Не обичам мЯсо, но цял ден мисля за твоята наденичка!"

  1. Натали, искаш ли да се наебеме много яко. Май си откачила за секс…или за пари ?
    И двете да ги притажаваш ,много възбуждат. Секс и пари.Акоимаш желание , пиши ми .

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*