Наталия Кобилкина изригна: „Скъпи, много съм гладна! Искам да ти го изям! Не обичам мЯсо, но цял ден мисля за твоята наденичка!

Кобилкина за месото

Наталия Кобилкина отново предизвика оживление в социалната мрежа с поредния си секссъвет за дамите. Сексоложката даде съвет на жените как да подходят към своя мъж, за да събудят неговата сексуалност. „Няма мъж, който не е сексуален. Има жени, които не могат да намерят подхода към него„, казва тя.

Един от подхватите бил: „Кажи му: скъпи, мнооооого съм гладна. Не обичам мясо, но целия ден мечтая за твоят наденичка. Само да я нацелувам… нищо друго. И рязко и силно му махни панталон, застани на колена и почни да го обичаш с уста, пускайки погледа отдолу нагоре… и казвайки време от време: Мммм, толкова вкусно, искам да го изям и т.н. Покажи му, че е желан. И нека след това той да каже, че не му се прави секс. Не казвам, че това работи винаги… но в повечето случая дава желан резултат„, пише сексоложката в личния си профил и с това спечели над 480 лайкове.

Последователите й в мрежата споделят, че стилът й на писане ги забавлява, но не спират да я четат, въпреки че споделя само отдавна познати истини. Не липсват и коментари от типа: „Голяма си мръсница Кобилкина!“

Източник: ДунавМост

loading...

Be the first to comment on "Наталия Кобилкина изригна: „Скъпи, много съм гладна! Искам да ти го изям! Не обичам мЯсо, но цял ден мисля за твоята наденичка!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*


error: Content is protected !!