Горещи новини

Нейните гърди не могат да спрат да растат! Гледайте за какви дини става въпрос! СНИМКИ

Гърдите й не спират да растат

На нея биха й завидели, дори звездите от „Спасители на плажа”. Харухи Мивако се гордее най-огромния бюст на планетата, а най-невероятното е, че той не спира да расте. Тъмнокожата красавица вече може да спре с тях дори взвод войници, а те не спират да набъбват като тесто, без да спират, пише „Телеграф”.Харухи, която е от Амстердам, определено изглежда като родена под щастлива звезда. Или поне така смятат всички момичета, които мислят за себе си „плоска съм като дъска”.

Харухи не само, че няма техния проблем, но и се смята за огромна късметлийка. И никак не се притеснява от факта, че прелестите й продължават да растат с всеки изминал ден.

Апетитната геймърка е истинско чудо, дори за медиците. Тя е може би единственото момиче в света, чиито бюст не спира да расте.

Прелестите й са достигнали колосални размери и то такива, че трудно се събират, в каквато и да е дреха. Мацката обаче не се притеснява от визията си по никакъв начин и с охота се облича в оскъдни дрешки.

gurdie
„Няма какво да ги крия! Мои са си“, категорична е тя.

Момичето разбира, че животът й ще се промени, когато преди три години установява, че обичайния размер сутиен не й става. Скоро обаче става ясно, че бюстът й продължава да расте и тя отива на лекар.

Няколко контролни прегледа по-късно и на момичето става ясно, че бюстът й ще се развие до неузнаваемост.

Единственият негатив за известната блогърка, е фактът, че гърбът я боли ужасно заради бюста. Тя е принудена да носи специални колани за укрепване и има проблем с избора на бельо, но като цяло не се оплаква от положението си.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Нейните гърди не могат да спрат да растат! Гледайте за какви дини става въпрос! СНИМКИ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*