Горещи новини

Нелепо! Порно звезда се задави със сперма и загуби живота си!

Порно звезда се задави със сперма и умря

Порно актриса загина в нелеп инцидент на снимачната площадка на треторазреден порнофилм в Сао Паоло, Бразилия!

23 годишната мулатка Алехандра Ксена e прохождаща в порноиндустрията, но бърза да стане голяма звезда, и точно за това решaвa да се „хвърли в дълбокото“, като прескача стадия на „арт-еротиката“.

Алехандра специализира в т.нар. Gangbang филми, в които сношаването става много на брой актьори от мъжки пол.!

Преди нелепия нещастен случай Алехандра била абсолютна рекордьорка в сцените. Обикновено я оправят  по 10-15 души наведнъж. Сцените се изключително перверзни и брутални, но се харчат като топъл хляб сред извратеняците в интернет по цял свят.

Алехандра поема семенна течност от 15 мъже, като младата актриса се задавя жестоко! В първия момент натопорчените й партньори не осъзнали, колко е сериозно и приемат нещата на шега. „Често се случва при групов орален секс някоя от актрисите да се задави, дори това е част от сценария. Не сме и предполагали, че това може да причини смърт“, споделя един от сценаристите с псевдоним Спийди Гонзалес. След като порно фурията колабира, снимачният екип вика бърза помощ, който констатира смъртта на Александра. Трупът е откаран в болница, където лекарите потврърждават смърт, причинена от удавяне. Градският прокурор на Сао Пауло е озадачен от случая и е изискал записите от трагичната смърт. По всичко личи, че става въпрос за нещастен случай и няма повдигнато обвинение, въпреки че законът изисква да се води разследване за непредумишлено убийство.

Източник: vchas.net

loading...

Be the first to comment on "Нелепо! Порно звезда се задави със сперма и загуби живота си!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*