Горещи новини

Нестандартните места за с*кс преди Коледа!

Нестандартните места за секс по Коледа

Коледата наближава, брато, като маршрутка към клиент – с бясна сила. Всичко възможно вече е украсено, навсякъде тананикат празнични мелодии, а коледният дух е обзел негово величество българина. Тук някъде трябва да споменем, че по празниците либидото винаги се покачва. Някоя друга чаша греяно вино, подаръци и почивка от ежедневния стрес, кара хормоните да треперят като светлинки на лампички върху елха.

Ето защо даваме идеи за нестандартни места за секс по време на коледните празници. Не е много свято, но пък е интересно.

Шейната на Дядо Коледа

Може и да мирише на обор, но шейната на Дядо Коледа е магия. Малко може и да те притесняват елените с техния влажен поглед, но ще кажеш на твоята Цецка, че само твоето рогце ще прониква в нея.

“Възможно е в шейната на Дядо Коледа да се сбъдват желания. Ако не там, то поне в моята спалня” – с това ще я спечелиш и за деца. Гарантираме. Внимавай само някой елен да не се изпусне, че после как ще обясняваш, че не си ти…

Ако имаш затруднения с намирането на шейна, можеш да намериш такава в моловете. Адреналинът е гарантиран.

На село

По време на празниците много българи предпочитат да отидат на село, за да се върнат към позабравените традиции. Именно там те се вдетеняват и забравят за ежедневните задължения и се отдават на страстите. Ето как си го представяме ние…

Циганска печка с цвят червено. Кюмюр, мръвки и вино до края на света. Пот. Много пот. Веско Маринов. Тя се кефи, че сте само двамата. Романтика. Ти си на седмото небе, че отново си в играта.

Ако я закараш на село за празника, обърни внимание на следните предмети, които са ти под ръка: дървена лъжица, камшик за магарето, трикрако столче, бъдник, сурвачка.

ВИЖ ОСТАНАЛИТЕ НЕСТАНДАРТНИ МЕСТА ЗА С*КС В BRATO.BG

loading...

Be the first to comment on "Нестандартните места за с*кс преди Коледа!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*