Горещи новини

Новата дрога за бедните – флака, превръща хората в канибали! СНИМКИ И ВИДЕО

Дрогата флака превръща хората в канибали

Когато полицията във Флорида стигнала до мястото на убийството на 59-годишния Джон и и 53-годишната Мишел, заварили там 19-годишния студент Остин Харуфа, който „стенел и виел“ и гризял лицето на убития мъж, предава WPTV NewsChannel. Убиецът не познавал жертвите си, срещнал ги случайно в ресторант в американския град Текуест, където бил със семейството си. Според властите нападателят не бил провокиран с нищо.

В момента на пристигането си, полицаите видели как Остин яде лицето на Джон. Били нужни трима полицаи, белезници и електрошок, за да успеят да зашеметят и отделят от жертвата бившия борец и играч по американски футбол.

Бруталното убийство по всяка вероятност е свързано с дрогата флака, позната и като Алфа-ПВП. Една доза от нея струва между 3 и 5 долара, може да се смърка, инжектира или пуши. Дрогата може да предизвика рязко вдигане на температурата, сърдечен удар или да увреди бъбреците.
Консумацията довежда до халюцинации, хиперстимулация, агресия, параноя, които могат да траят с месеци. В някои случаи като този има прояви на канибализъм.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Новата дрога за бедните – флака, превръща хората в канибали! СНИМКИ И ВИДЕО"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*