Горещи новини

Оперират Джино за 9-ти път! БРУТАЛНИ снимки от инвалидната количка!

Джино все още го оперират

На Джино Бианкалана, любимата риалити звезда на България, му предстои девета операция след зверската катастрофа, в която незнайно как оживя през април, научи HotArena.

operirat-djino-za-deveti-pat-brutalni-snimki-ot-invalidnata-kolichka-3

Брадърът бе засечен от американка в Чикаго, след което три месеца той бе прикован на легло.

„Случи се към обяд… Търкалях се доста. Цялата ми лява страна беше счупена. Жената беше с 3 дечица в колата, започна да плаче, да вика, аз бях в съзнание. Левият ми крак от коляното надолу висеше на някакви сухожилия. Помислих си, че вече няма да мога да ходя. За да ми го „върнат“ лекарите са рязали корема ми, за да изтеглят мускули от него, и да ги сложат в крака ми. Целият ми таз е сменен“, разказа подробности за кошмарната случка Бианкалата в „На кафе“.

operirat-djino-za-deveti-pat-brutalni-snimki-ot-invalidnata-kolichka-2
Животът му бе спасен с 8 операции, но сега му предстои девета, по време на коята в крака му ще бъде сложена нова кост.  „Отслабнах много, 10 килограма, но вече започвам да си ги връщам. Не излизам почти никъде, с инвалидна количка и патерици се придвижвам. Но, няма да се предавам. Аз съм като котките с 9 живота“, добави брадърът.

Въпреки бруталния инцидент, Бианкалана не се е отказал от своята най-голяма страст – моторите. Дори му предстои да си купи нов. „Не ме е страх, защото аз съм израснал с моторите. Това беше катастрофа не по моя вина. Някои хора пият, други се дрогират, аз обичам адреналина“, каза още Бианкалана.

loading...

Be the first to comment on "Оперират Джино за 9-ти път! БРУТАЛНИ снимки от инвалидната количка!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*