Горещи новини

Пиянски изцепки на Ким Чен Ун хвърлиха в ужас офицерите и генералите му! Заплашва ги с бесило

Ким Чен Ун сипе заплахи срещу офицери и генерали

Когато в Северна Корея лидерът се напие, генералите крият ядрените оръжия, но сами понасят изпълненията му с риск за живота си. Ким Чен Ун отдавна е известен като изключително критичен лидер, но подобни изцепки досега не са били разкривани.

Източници от правителствените служби разкриват потресаващи факти. Веднъж, докато диктаторът е бил пиян, той едва не обезглавил най-близките си военни офицери. А междувременно им стъжнил живота и дори го скъсил с поне 10 — 15 години.

Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун толкова бил пиян, че в алкохолната си ярост засипвал с обидил офицерите си. И ги хвърлял в чист ужас и смъртен страх, пише „Корея Таймс“.

Новината първи публикува японския всекидневник „Токио Шимбун“, който се позовава на неназован източник. Ким Чен Ун бил сериозно подпийнал през септември. Лидерът бил в компанията на военните си генерали, но след като обърнал няколко чашки, започнал яростно да ги обижда наричайки ги „предатели на нацията“, тъй като не са били в състояние да създадат военен спътник.

„Това, че не сте в състояние да създадете един военен спътник е равно на акт на предателство“, крещял Ким пиян, пише портала News.com.au. След което изпаднал в безсъзнание.

В крайна сметка при събуждането си, той се отметнал от смъртните заплахи. И дори изразил загриженост към тях, свидетелстват присъстващи.

„Защо всички сте се събрали тук? Всички вие сте стари и трябва да се грижите за здравето си“, казал Ким на офицерите, при събуждането си. Много от тях, направо заплакали от щастие, развълнувани от добротата му (всъщност от загубата на паметта) на своя лидер, който няколко часа по-рано ги уплашил до смърт, пише Разкрития.

„Вероятно са плачели от облекчение, че няма да бъдат екзекутирани. Всички показват лоялност поради страх от смъртно наказание и не се осмеляват да говорят срещу Ким“, казва още анонимния източник за „Токио Шимбун“.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "Пиянски изцепки на Ким Чен Ун хвърлиха в ужас офицерите и генералите му! Заплашва ги с бесило"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*