Горещи новини

Пиянски статуси, наркотици и полуголи снимки в личния профил на моделката Глория от ВИП Брадър! ВИЖТЕ ГИ

Глория скандална и във Фейсбук
Шокиращи кадри от личния профил в социалната мрежа на набедената за световен модел Глория Петкова ни изпрати читател на HotArena.

Никому неизвестната до преди влизането си в новия сезон на ВИП Брадър Глория Петкова може да разтърси и най-освободения от предразсъдъци и липса на морал с кадрите, с които по всяка вероятност се гордее щом ги е споделила с последователите си в социалната мрежа.

unikalno-razkritie-na-hotarena-piianica-narkozavisima-i-platena-li-e-gloriia-petkova-vijte-nai-skandalnite-i-pozorni-snimki-na-godinata-1

Моделката с анорексична визия не блести с нищо в Къщата. Единственото, което впечатлява е неизменната цигара в едната ръка и чашата с алкохол в другата. Снимките, които ви предлагаме обясняват донякъде това нейно поведение.

unikalno-razkritie-na-hotarena-piianica-narkozavisima-i-platena-li-e-gloriia-petkova-vijte-nai-skandalnite-i-pozorni-snimki-na-godinata-3
Явно страстта й към забранените вещества граничи със зависимост. На всички снимки марихуаната е издигната в култ. Пакетчета с трева, цигари с трева. Дори на един от кадрите сутиенът й изобразява листа от марихуана. Тези снимки са по-леката част от цялата галерия. На следващо фото моделката си играе със златен вибратор. Връх на цинизма е надписът „Секс с животни“. Под него Глория коментира: „В автобуса… доста ми е познато отнякъде“.
unikalno-razkritie-na-hotarena-piianica-narkozavisima-i-platena-li-e-gloriia-petkova-vijte-nai-skandalnite-i-pozorni-snimki-na-godinata-7

„Дали Глория е правила секс с животни?.ВЪЗМУТИТЕЛНО!!! Това ли са ВИП персоните в нашата държава?. Няма ли талантливи млади хора, които имат някакви заслуги и са постигнали нещо в живота си с талант и труд, че ни показват от екрана само отрепки“, възмущава се нашият читател.

unikalno-razkritie-na-hotarena-piianica-narkozavisima-i-platena-li-e-gloriia-petkova-vijte-nai-skandalnite-i-pozorni-snimki-na-godinata-5
И вероятно има право. Плашещия си вид и истерично поведение в шоуто ВИП Брадър Глория Петкова обяснява със зверския бой, който е отнасяла от бившия си приятел. Самата тя призна, че е била малтретирана и зверски пребивана с часове преди да реши да го изостави.
unikalno-razkritie-na-hotarena-piianica-narkozavisima-i-platena-li-e-gloriia-petkova-vijte-nai-skandalnite-i-pozorni-snimki-na-godinata-6
Това допълва още щрихи към портрета на въпросната Глория, която човек се чуди дали да съди или да съжалява. Какво бъдеще има пред това момиче? Вие какво мислите?
loading...

Be the first to comment on "Пиянски статуси, наркотици и полуголи снимки в личния профил на моделката Глория от ВИП Брадър! ВИЖТЕ ГИ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*