Горещи новини

Предсказанията на Ванга за 2015 се сбъднаха! Стряскащо предсказание на Ванга за 2016! Вижте кога настъпва краят на Земята

Ванга предсказания 2016Ванга с шокиращо предсказание за 2016 година.

И до ден-днешен продължава да се говори и да се носят легенди за точността, с която Ванга е успявала да предсказва бъдещето. До момента почти всички предсказания на Ванга са се сбъдвали с невероятна точност. Руски журналисти разкриха, че това, което се случва в момента – войната в Сирия, нашествието на бежанците и всичко останало, е било предсказано от пророчицата. Те разполагали с тази информация още преди няколко години, но не искали да нажежават обстановката като разкриват думите й.

„2015 г. ке е предпоследната година на Апокалипсиса, който ке дойде през 2016-а“. Споделила Вангелия Гущерова пред руснаци,  ходили на лична среща с Ванга.

Пред най-близките си хора Ванга е разкрила, че Апокалипсиса е близо и най-вероятно е визирала избухването на Трета световна война, но краят нямало да дойде след ядрени атаки, а „майката природа щяла да се разбуни и да използва своя арсенал от библейски оръжия – трусове, потопи, урагани и цунами“. Пророчицата е заявила пред своите близки хора – „Добре, че няма да сме живи, че да видим що се пише на човеко грешен“

Предсказанията на Ванга показват, че през 2016-та година Европа ще се обезлюди, ясно визирайки нашествието на емигранти от арабският и африкански свят. През 2018 Китай ще бъде новият световен лидер, а през 2023 година Земята ще промени своята орбита! През 2043 година Европа ще е заселена предимно от мюсюлмани, а през 2046 ще бъде измислено лечението за замяна на човешките органи. Интересното е, че според някои руски издалите предсказанията на Ванга стигат чак до 3797 година! Тогава щял да настъпи краят на Земята, а хората щели да се преместят в друга система.

loading...

3 Коментари on "Предсказанията на Ванга за 2015 се сбъднаха! Стряскащо предсказание на Ванга за 2016! Вижте кога настъпва краят на Земята"

  1. А Ванга дали е предсказала някъде, вчера сутринта 05.10.2015, аз като станах сутринта, след това преместих ли си го от единия крачол в другия или не, защото аз не помня, а отговорът на този въпрос живо ме интересува….:-)

  2. NIKOlAI HRISTOV | 27.10.2015 at 11:55 | Отговор

    Кой знае… Ако съм ( остана ) жив ще разбера!

  3. Ал Папоне ти си тъпанар

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*