Горещи новини

Представят проект за нов стадион в Борисовата градина на утрешното Национално събрание на ЦСКА

ЦСКА започва строеж на нов стадионГриша Ганчев и Юлиан Инджов изграждат нов стадион на мястото на "Българска армия"

Утре ще се проведе първото историческо събрание на ЦСКА. На него са поканени всички привърженици на клуба, които искат да научат какво се случва с клуба и как ще се процедира от тук нататък. Събранието започва от 10:00 часа на стадион „Българска армия“ и ще продължи най-късно до 12:45, тъй като след това ще се проведе двубоят между червените и Беласица Петрич.

Основната тема, която ще се дискутира на събранието, е въпросът с преструктурирането на дълговете на клуба. Както стана ясно – ЦСКА няма да се слива с Литекс и този въпрос няма да се обсъжда. Източници от „Борисовата градина“ разкриват, че на събранието ще присъства Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, които ще представят на всеослушание проект за нов стадион на ЦСКА, чието строителство ще започне веднага след като клуба сключи договор за концесия с държавата. Очаква се това да се случи най-късно до края на годината.

Лично премиерът Борисов е уверил ръководството на ЦСКА, че клуба ще си получи стадиона и базата в Панчарево. Спортният министър Кралев вече на няколко пъти намекна, че червените ще получат базите си. Новият стадион на армейците ще бъде с капацитет за 35 хиляди души и ще отговаря на критериите на ФИФА и УЕФА за провеждането на срещи от най-висок ранг. Планира се дори смяна на името на стадиона. То може да бъде продадено на някоя компания по подобие на „Арена Армеец“ или да се кръсти на футболна легенда от ранга на Петър Жеков и Христо Стоичков.

loading...

Be the first to comment on "Представят проект за нов стадион в Борисовата градина на утрешното Национално събрание на ЦСКА"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*