Горещи новини

Преслава бясна на Фики! „Между нас всичко свърши“

Преслава към Фики: Всичко свърши между нас
Фики най-сетне призна, че изгаря от страст по изпълнителка на „Пайнер”. Име не спомена, но е ясно коя е изгората му – Преслава. Упоритият слух, че двамата са интимни се носи из общественото пространство вече две години. Проблем пред любовта на Фики е, че си има и баджанак и той е Слави Трифонов, а връзката им май е сериозна, пише „Уикенд”.

„Да, влюбен съм в моя колежка и то доста известна”, заяви Стораро-младши в пристъп на откровение в предаването „Папараци”. Последва бърз уточняващ въпрос – дали дамата на сърцето му не е Преслава, на който той не пожела да даде отговор. Но пък и не отрече, че именно добричлийката му топли чаршафите – само се усмихна загадъчно при споменаването на името й.

Източник разкрива, че Преслава е бясна на Фики след интервюто. Чалга звездата звъннала разярена на певеца и му обяснила, че всичко между тях вече е минало.

„Не разбра ли, че каквото е имало, вече не е актуално! Имам нова връзка и спри да се надяваш, че ще продължим да сме заедно”, отсякла певицата на влюбения Фики, който не искал да приеме, че е заменен в леглото на чалга дивата. Последвала цяла канонада от SMS-и, на които Преслава изобщо не отвърнала.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Преслава бясна на Фики! „Между нас всичко свърши“"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*