Горещи новини

Путин заплаши Турция: Който стреля в гърба, ще си получи своето

Путин е категоричен, че Турция ще си получи своетоРуският президент предупреди Турция, че ще съжалява много за постъпката си.

Това заяви руския президент по време на ежегодното си послание към Федералното събрание на Русия. Владимир Путин е категоричен, че всеки, който се опита да накърни Москва, трябва да бъде готов да си получи своето и отбеляза, че Турция ще съжалява многократно за постъпката си.

„Видимо Аллах е решил да накаже управляващата клика в Турция, лишавайки я от разум.Който стреля в гърба на нашите летци, който се опитва да прикрие престъпленията си, ще получи своето. Всичко можеше да бъде решено по съвсем друг начин. Видимо Аллах е решил да накаже управляващата клика в Турция, лишавайки я от разум и чувства. „

„В основата на нашите действия ще бъде преди всичко отговорността пред страната, пред народа. Ние не се готвим и няма да се хванем за оръжието. Но, ако някои си мислят, че извършвайки подло военно престъпление – убийството на наши хора – ще се отърве с домати или някакви ограничения в строителния и други отрасли, то те дълбоко се заблуждават“.

„Заплахата на тероризма нараства. Все още не е решен проблемът в Афганистан. Ситуацията в тази страна е тревожна и не вдъхва оптимизъм. А неотдавна устойчиви и между другото доста благополучни страни от Близкия изток и Северна Африка – Ирак, Либия и Сирия – се превърнаха в зона на хаос и на анархия, от които идва заплахата за целия свят“, каза руският президент.

loading...

Be the first to comment on "Путин заплаши Турция: Който стреля в гърба, ще си получи своето"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*