Горещи новини

РАЗКРИТИЕ! Ето от къде са милионите на брадърът Боби!

Ето от къде са милионите на Борислав

Борислав Комсийски е наследник на несметни богатства. Той е син на един от най-богатите българи. Баща му е собственик на фирма, занимаваща се със строеж на пътища.

През последните десет години гигантът „Пътстрой“ е участвал в изграждането на стотици хиляди километри пътна настилка в страната ни. Компанията, чийто собственик е Христо Комсийски, към този момент е обект на разследване заради съмнения за финсови злоупотреби. Според тях дружеството е участвало в източването на милиони от държавни и евро фондове. Твърди, че измамите са били организирани от Методи Бачев.

Запознати коментират, че богатството на Христо Комсийски възлиза на 100 милиона лева, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Родителите на Борислав Комсийски са разведени. Но въпреки това са в прекрасни отношения. Майка му е шефка на пловдивското ХЕИ и е една от най-влиятелните дами в райони. Роднини на милионерската фамилия са собствениците на най-големите фармацевтични компании у нас.

По повод влизането на Борислав Комсийски в Къщата, разведените му родители се обединили в обща мисия. Те не желаят сина им да има нищо общо с Емануела. Дори и да изпълнява мисии заедно с нея.

Истината е, че пайнерката е имала връзка с милионерския наследник малко след като е била зарязана от Динев. Тя направила всичко възможно аферата й с Комсийски да прерасне в сериозна връзка. Но за нейно огромно съжаление останала единствено мимолетен флирт. В основата на това са родителите на Борислав Комсийски.

Борислав Комсийски наследник на империя за 100 милиона лева

И двамата са категорични, че не желаят чалгаджийка за снаха. Те поставили ултиматум на Боби, че ако не я зареже, ще го лишат от богатството, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Загрижените родители на брадъра са готови на всичко, за да го предпазят от Емануела.

Източник: БРАДВА.БГ

loading...

Be the first to comment on "РАЗКРИТИЕ! Ето от къде са милионите на брадърът Боби!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*