Горещи новини

Руският военен министър: Можем да сравним Турция със земята

Руският военен министър заплаши ТурцияИзказването на Шейгу все още не е потвърдено от нито една сериозна медия.

Сергей Шойгу беше потърсен за коментар относно сваления руски самолет от турските военни сили. В типично свой стил военният министър заяви следното, цитиран от BRADVA.bg

„Крайно неприемливо е да свалят наши самолети, които се борят срещу тероризма и които не са нарушили ничие въздушно пространство, това нещо както и да го погледнем си е директна турска подкрепа за съюзниците им от Ислямска държава, ако до момента ги подкрепяха не-диркетно, в момента Турция прави директна подкрепа към себеподобните си от Ислямска държава. Техният президент иска да превърне Турция от светска и хубава държава в ислямски халифат, в който жените са по-нисши същества от хлебарките.

Нашият военен потенциал позволява да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути. Мерките, които ще предприемем срещу турската държава тепърва ще ги съгласуваме с президентът г-н Владимир Путин, но при всички положения те няма да са никак благоприятни за Ердоган“

Турците първоначално заявиха, че руския самолет е бил предупреден, че ще бъде свален, защото е нарушил въздушните граници на южните ни съседи, а само преди няколко часа военния министър на Турция се опита да оправдае действията на неговите неподчинени с думите: „Не знаехме, че самолетът е руски“. Преди броени минути пък президентът на Русия Владимир Путин заяви пред медиите, че чака извинение от турската страна за случилото се и допълни, че все още няма предложение за компенсация.

loading...

4 Коментари on "Руският военен министър: Можем да сравним Турция със земята"

  1. не се научихте да пишете
    не е да „сравним“ а е да „изравним“

  2. Глупости пишете

  3. Алоуу…идиотските медии ..няма ли да напишете поне меднъж нещо свястно Боклуци такива

  4. инж. др. Мъгърдич Съкъджиян | 08.02.2017 at 19:31 | Отговор

    Никога не трябва да се вярва на Турски изказвания. Лъжата, убийството и разрушението е в кръвта им. Фактите са 1,5 милиона изклани арменци, Милиони изклани Гърци, Българи а сега и Кюрди. Може ли някой да отрече това МОЖЕ ЛИ?

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*