Горещи новини

Секс съвети от „Игра на тронове“

Секс съвети от Игра на тронове

Шестият сезон от популярния сериал „Игра на тронове“ вече е в историята, а всички фенове са вече в нетърпеливо очакване на новите серии.

Ние обаче предлагаме едно малко по-интересно чакане, а именно – разнообразете сексуалния си живот с малко пикантни и палави действия вдъхновени от сериала!

„Зимата идва!“, а „Нощта е тъмна и пълна с изкушения…“

Прави го кучешката
Наистина, това може просто да изчерпа всичките ни 10 съвета. В крайна сметка повечето от героите в „Игра на тронове“ май дори не подозират, че съществуват други секспози. Бонус: Ако можеш да намериш старинни руини и да ги използваш за място на любовната среща с твоя човек, всичко ще придобие мистичен привкус, а възбудата ви ще бъде на макс. Преди с любимия да се разхвърляте обаче се убедете, че синът на врага не гледа през прозореца, все пак!

Включи странни храни
Единственото нещо, което хората от Вестерос обичат повече от секс в сеното, е мазна порция крехко изпечено прасенце. Така че, защо ти и половинката ти да не включите малко храна в любовната си предигра? Например: намажи тялото на милото ти с лимонова торта (малко експеримент, а не само добрият стар шоколад) и после я оближи (бавно,бавно) от-до – това тотално ще го побърка.

Пещерно гмуркане
И под пещерно гмуркане имаме предвид някой да слезе надолу по теб и да „ощастливи“ „пещерата“ ти. Никак не се притеснявай, защото на юг това правят лордовете на дамите си. Само не забравяй, когато свършиш, кокетно да кажеш: „Нищо не знаеш, Джон Сноу!“

Използвай секса като подкуп
Ланистърите винаги плащат дълговете си – със секс. Направи като Церсей и започни да търгуваш сексуални заслуги за задачи от домакинството. „Ще ти направя свирка, а ти ще почистиш банята“, например, или: „Излижи ме, а аз ще избърша праха от телевизора“.

Излез навън
Направи го както дотраките го правят: в средата на пустинята. Ако пустинята е недостъпна за теб, то и задният двор ще свърши работа, или пък усамотен плаж. За да си в тотален унисон със сериите „Игра на троновете“, по време на секса на открито трябва да наричаш любимия си с имена като: „луната на моя живот“ и „моето слънце и звезди“. Лигаво е, да, но ако това е достатъчно за самата Денерис Таргариен, то е достатъчно и за теб!

Не използвай думи
Прави се на Ходор за една нощ и не казвай нищо на глас, освен „Ходор“. С любимия ти ще бъдете в състояние да се разберете помежду си само като слушате промените в интонацията си. Това може да е или супер секси, или супер смешно, но така или иначе поне забавната ви вечер е гарантирана.

Изкъпете се заедно
Вземи любимия си като заложник или той теб – това е същинското звучене за „забраненият плод е най-вкусен“ и успява да възбуди тотално и двамата ви. Използвайте вратовръзката му, за да завържете ръцете на единия, а другият да го му помогне да се изкъпе, а после продължете играта в спалнята.

Подробности
Дай подробен урок, описващ какво точно искаш той да направи с теб. Знаеш ли, „Пипни първо тук, а след това тук, после там, а след това ми донеси чаша червено вино и изсипи всичко на гърдите ми“, ще му прозвучи адски секси.

Използвай огън
Нощта е тъмна и пълна с ужаси, така че най-добре запали огън, за да се предпазиш или по-точно, за да определиш настроението. Само не забравяй с милото да използвате протекция, защото Р’хлор (богът на огъня) знае, че нямаш желание да се справяш с бебета, „правени в сянка“.

Кърваво
Прави секс по време на месечния си цикъл. Бууум! Имаш си своя собствена „Червена сватба“!

Източник: lifebg.net

loading...

Be the first to comment on "Секс съвети от „Игра на тронове“"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*