Горещи новини

Сериозно наказание за ЦСКА от УЕФА! Армейците няма да играят в Европа

ЦСКА няма да играе в Европа поне 2 годиниУЕФА наказва ЦСКА до 1 седмица.

Финансовата комисия на европейската централа вече е определила наказанието на червените. Много скоро ЦСКА и БФС ще бъдат уведомени за него. Предложението за наказание е дошло от комисията по финансов фейърплей и социална отговорност.

Армейците ще бъдат наказани с изваждане от евротурнирите за 2 години, но това не означава, че следващите два сезона ЦСКА няма да може да играе в Европа. Наказанието ще влезе в сила от момента, в който червените се класират за европейските клубни турнири. Поради тази причина участието на ЦСКА в Купата на България става от изключително важно значение, тъй като при спечелване на трофея ще „отхвърлят“ половината от наказанието.

ЦСКА ще бъде наказан от УЕФА поради неизрядност относно финансовия фейърплей или по-конкретно – заради неплатената глоба от 200 000 евро, която им беше наложена от футболната централа през месец март с давност за плащане до юли. Глобата е наложена заради неточности в представените счетоводни баланси за последните 3 години от „Титан“ и Александър Томов.

loading...

Be the first to comment on "Сериозно наказание за ЦСКА от УЕФА! Армейците няма да играят в Европа"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*