Горещи новини

СКАНДАЛНАТА ИСТИНА ЗА ГЛОРИЯ И ЯВОР БАХАРОВ ВЗРИВИ БЪЛГАРИЯ! ЕТО ЗАЩО Е В УЖАС ОТ НЕЯ – КИРЛИВИТЕ РИЗИ!

Явор Бахаров и Глория

Манекенката Глория Петкова, която в момента живее под един покрив в Къщата на „Вип Брадър” с Явор Бахаров, е била първата жена в живота му. Затова се кълнат приближени до актьора, които са отлично запознати с делата в личната му биография.

Потвърждение на казаното са думите във визитката на дългокраката хубавица, която влезе в риалити шоуто с анонса, че тя е жената, разбила сърцето на къдрокоското.

Добре осведомени обаче допълват, че преди да разбие сърцето му, Глория се погрижила да го открехне на тънкостите от интимния свят, защото преди това малкия Бахаров не бил вкусвал от удоволствията на другия пол.

Типично като всеки, който не се е парил от огъня на горещите чувства, Явор решил, че именно Глория ще бъде жената на живота му. Прохождащият като актьор по онова време младеж си навил на пръста, че с манекенката ще стигнат до брак и деца, и ще споделят дните си до гроб.

Сметката му обаче излязла крива, тъй като чаровникът не подозирал колко разкрепостена е избраницата му. Докато уж се пишела на негово гадже, моделката смело се отдавала на ласки не само с други мъже, но и с представителки на собствения си пол. Залъгвала Бахаров, че има професионални ангажименти и е на снимки и ревюта, а през това време безсрамно хойкала по чужди мъже и жени, превръщайки младия актьор в рогоносец.

Цялата история приключила след като Явор най-после осъзнал с кого си има работа, приемайки факта, че Глория го прави на глупак. Колкото и да не искал, младежът разбрал, че няма как да прекара живота си с подобна жена и така двамата сложили точка на отношенията си, пише Пик.

За разлика от моделката, която имала солиден опит в разделите и грам не се трогнала от поредната такава, Бахаров месеци наред страдал за връзката им. Минало време докато се залюбил с колежката си от „Стъклен дом“ Луиза Григорова, а в последствие и с дъщерята на мутренската легенда Фатик Александра Тюркмен.

Затова до ден днешен Бахаров не крие, че Глория Петкова е жената, разбила сърцето му, а това признание пък му струва изпитанието на Вип Брадър отново да живее под един покрив с нея, при това пред очите на цяла България.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "СКАНДАЛНАТА ИСТИНА ЗА ГЛОРИЯ И ЯВОР БАХАРОВ ВЗРИВИ БЪЛГАРИЯ! ЕТО ЗАЩО Е В УЖАС ОТ НЕЯ – КИРЛИВИТЕ РИЗИ!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*