Горещи новини

Скандално! Лупи източи ЦСКА със 7 милиона лева!

Александър Томов източи ЦСКА със 7 милионТой чака 7 милиона лева дългове от ЦСКА чрез фирмата ЛИРА.

Повторното завръщане на Александър Томов начело на ЦСКА може да се окаже пагубно за съществуването на клуба, разбра 7DF. До последно бившият политик отказваше да каже откъде идва финансирането на тима и намекваше, че парите за армейците са отпуснати от негови близки приятели. В крайна сметка, се оказа, че това не е точно така!

Александър Томов лично е издържал ЦСКА чрез фирмата „Лира Инвестмънтс“, в която той е главен акционер. Проблемът тук е, че парите, които са били отпускани на червеното дружество са под формата на заеми, които следващият собственик на армейците трябва да плати. Сумата, която трябва да изплати Гриша Ганчев и Юлиан Инджов на Александър Томов е 7 милиона лева, тъй като Лупи не спази обещанието си „Лира“ да опрости дълговете на ЦСКА.

В действителност името на Александър Томов не фигурира сред управителите на Лира. Той действа чрез поставени лица – Димитър Митев, Жан-Бернар Зеимет и Калина Кръстева. Тримата са част от социалдемократическото обкръжение на бившият собственик на ЦСКА, който планира да се включи на местните избори чрез новосформираната си партия „Българска Социалдемокрация-Евролевица“.

loading...

Be the first to comment on "Скандално! Лупи източи ЦСКА със 7 милиона лева!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*