Горещи новини

СКАНДАЛНО! Спират детските надбавки за българските майки! Само циганите ще вземат!

Спират детските надбавки за българки

За циганите иде реч!

Вчера министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова обяви във Враца, че паричните помощи за деца или така наречените детски надбавки ще останат за най-нуждаещите се, а работещите родители ще бъдат стимулирани по други начини.

Това бе нейният отговор на журналистически въпрос „дали предвижда всяко едно дете в страната да получава въпросните надбавки“.

Намерението на правителството на ГЕРБ да спре детските надбавки за работещите майки е поредната мярка на правителството за борба с ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ иначе не би звучало логично !
При условие, че над 90% от Ромките не работят, а само раждат деца за помощи и детски и така се препитават !

Като погледнем над 76% от Българските жени ходят на работа и ще загубят тази макар и нищожна придобивка !

Министърката не каза как точно ще подпомага работещите майки, а от многото политическо говорене става ясно, че щели да ги подкрепят с ДРУГИ ИНИЦИАТИВИ !

Истината е, че това безумие бе обявено при откриването на обществена трапезария, с която щели да подпомогнат най-бедните !

Всички знаем, че в България Циганите по документи са най-бедните !
И докато в Чехия отпускат по 30 000 евро за раждане на дете и се дават огромни привилегии и в Полша скачат няколко пъти детските, а в Русия дават по 9500 долара при раждане на дете и за второ – държавно жилище и пак толкова пари, а за трето парите са същите, но и ти дават земя и други стимули!

В България Правителството на ГЕРБ унищожава Българите и стимулира само развъждането на цигани, е нали те гласуват за тях !

източник: Blife.eu

loading...

1 коментар on "СКАНДАЛНО! Спират детските надбавки за българските майки! Само циганите ще вземат!"

  1. анонимна | 06.07.2016 at 21:57 | Отговор

    Ние работещите хора няма ме нужда от детски надбавки.Даже по добре е да измислят и някакъв данък или такса за това че раждаме децА.И отделно да поногнем на бедните ромски деца и семейства може половината заплата на работещата майка да отивА за беднатА ромска майка и 7-8-10те и деца.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*