Горещи новини

СКАНДАЛНО! 12 лева пилешки пържоли и 10 лева тройка кебапчета на събора в Рожен

Уникално високи цени на събора в Рожен

Тазгодишният събор в Рожен премина с множество скандали. След като певицата Валя Балканска посочи, че повече няма да пее на традиционния събор в Рожен, тъй като е отвратена от начина, по който се е провел събора тази година.

Какво беше Рожен в началото? Това бяха родови срещи на родопчани. А сега няма нищо общо с Родопите. Не съм казвала, че няма да пея повече, но съм категорична, че повече няма да стъпя при тези организатори. Ще се върна, когато отново започне да го прави родопчанин, избухна Балканска, чието последно изпълнение посетителите на събора чуха вечерта на 16 юли.

Хората, които посетиха събора тази година пък останаха отвратени от космическите цени, които са били принуждавани да плащат. Пилешки пържоли по 12 лева, тройка кебапчета за 10, кило чеверме за 60. Цените са почти двойни на миналогодишните. Хиляди други също не са очаровани от печалбарството, който е на път да погуби хубавата инициатива. Освен това на някои хора са се опитвали да им искат пари за паркинг в близост до мястото на събора.

loading...

Be the first to comment on "СКАНДАЛНО! 12 лева пилешки пържоли и 10 лева тройка кебапчета на събора в Рожен"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*