Горещи новини

СКИНАРИ, ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ И НАЦИОНАЛИСТИ готвят погром в „Овча купел“ тази вечер!

Скинари готвят погром

Националисти и ултраси се готвят за истински погром по време на протеста срещу бежанците тази вечер в столичния квартал „Овча купел“, научи БЛИЦ. В няколко затворени Фейсбук групи от сутринта тече организация на протеста, призивите са за сблъсъци и оказване на всякаква съпротива. Пак във Фейсбук за присъединяване към протеста зове и националистът Петър Низамов, който качи свое видео, в което казва, че всички „трябва да се вдигнат единни срещу тази паплач“.

Заради протеста и напрежението от снощи в квартал „Овча купел“ има засилено полицейско присъствие. Днес към патрулиращите коли се присъединиха и части на жандармерията. Подстъпите към дома за бежанци са завардени от полицейски постове.

„Пристигнаха два автобуса с полицаи и няколко буса, а също и много жандармеристи. Имат даже и водни оръжия“, разказа пред БЛИЦ мъж, живеещ в квартал „Овча купел“.

Официално протестът днес е организиран от Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО и е с начало 19 ч.

Протестиращите ще се съберат на ъгъла на ул. „Монтевидео“ и ул. „Маестро Кънев“.

Искането на протестиращите патриоти е всички общежития за имигранти да бъдат закрити и изнесени извън населените места.

Заради протичаща агитация на футболни хулигани в интернет, които зоват „смърт на циганите“ и са решили да се включат в демонстрацията, протестът ще се проведе на новата локация. Още от началото на годината ултраси се канят да се саморазправят с бежанците, населяващи центъра в столичния квартал.

Напрежението в квартала заради бежанците тлее от няколко месеца, но ескалира, след като преди дни група бежанци нападна няколко от жителите, а след това потрошиха „Ауди“ на мъж, опитал се да се намеси в схватката.

Източник: БЛИЦ

loading...

1 коментар on "СКИНАРИ, ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ И НАЦИОНАЛИСТИ готвят погром в „Овча купел“ тази вечер!"

  1. Weihnachtsmann | 18.09.2016 at 22:15 | Отговор

    Така не се прави. Подготовката за такава акция трябва да стане в пълна конспирация, иначе еничарите в униформи ще ви прецакат и ще си останете само с намеренията. Всичко се изпипва до детайл, а действието трябва да бъде светкавично и толкова брутално, че ислямската сган само при мисълта да причини нещо на българин, трябва да се посира от страх. При пострадал един българи, поне 50 изрода трябва да бъдат смляни.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*