Горещи новини

Слави е в ШОК! Виктор Калев е на път да изкара 400 бона, след напускането си от шоуто

Виктор Калев ще става милионер

Виктор Калев зависеше от заплатата си като комик във вечерно тв шоу, но ето че рискът, който пое, скъсвайки оковите на Слави Трифонов, е напът да му се отблагодари не стократно, а стохилядно, че и отгоре.

От месец Калев обикаля страната с автобиографичния си моноспектакъл „Грамофонът“. Неговата премиера бе на 27 юни на сцената на Летния театър в Бургас. Представлението е по действителни случки от живота на актьора. Между скечовете Калев изпълнява и едни от най-известните български песни, имитирайки Лили Иванова, Богдана Карадочева, Васко Найденов, Силвия Кацарова, дует „Ритон“, а зад гърба му е Дани Милев и неговият бенд. „Аз съм себе си в това представление. Но едновременно с това играя около 30 различни хора, пея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл“, казва артистът за своя проект.

След бургаския театър Калев и трупата му имаха представления във Варна, Добрич и Плевен, които преминали при невиждан успех. Калев вече бил затрупан с покани да гостува с „Грамофон“ и в други театри из цялата страна, като графикът на спектакъла вече бил запълнен чак до ноември.

Калев се е амбицирал да надмине неговия успех, а и да отмъсти по този начин на Слави Трифонов, който се бие в гърдите, че е един от малкото българи, успели да напълнят 12-хилядната зала. Между 400 000 и половин милион лева е приходът от подобно мероприятие, в зависимост от цената на билетите

Източник: БРАДВА.БГ

loading...

1 коментар on "Слави е в ШОК! Виктор Калев е на път да изкара 400 бона, след напускането си от шоуто"

  1. Слави ли ще го бутнат 400 к бе мишоци.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*