Горещи новини

Слави е в ШОК! Виктор Калев е на път да изкара 400 бона, след напускането си от шоуто

Виктор Калев ще става милионер
display:inline-block;

Виктор Калев зависеше от заплатата си като комик във вечерно тв шоу, но ето че рискът, който пое, скъсвайки оковите на Слави Трифонов, е напът да му се отблагодари не стократно, а стохилядно, че и отгоре.

От месец Калев обикаля страната с автобиографичния си моноспектакъл „Грамофонът“. Неговата премиера бе на 27 юни на сцената на Летния театър в Бургас. Представлението е по действителни случки от живота на актьора. Между скечовете Калев изпълнява и едни от най-известните български песни, имитирайки Лили Иванова, Богдана Карадочева, Васко Найденов, Силвия Кацарова, дует „Ритон“, а зад гърба му е Дани Милев и неговият бенд. „Аз съм себе си в това представление. Но едновременно с това играя около 30 различни хора, пея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл“, казва артистът за своя проект.

След бургаския театър Калев и трупата му имаха представления във Варна, Добрич и Плевен, които преминали при невиждан успех. Калев вече бил затрупан с покани да гостува с „Грамофон“ и в други театри из цялата страна, като графикът на спектакъла вече бил запълнен чак до ноември.

Калев се е амбицирал да надмине неговия успех, а и да отмъсти по този начин на Слави Трифонов, който се бие в гърдите, че е един от малкото българи, успели да напълнят 12-хилядната зала. Между 400 000 и половин милион лева е приходът от подобно мероприятие, в зависимост от цената на билетите

Източник: БРАДВА.БГ

loading...

1 коментар on "Слави е в ШОК! Виктор Калев е на път да изкара 400 бона, след напускането си от шоуто"

  1. Слави ли ще го бутнат 400 к бе мишоци.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*