Горещи новини

Слави зачеркна Виктор Калев окончателно! Ето каква е причината за раздялата им

Слави изтри КАлев окончателно

Официално извън „Шоуто на Слави“ е актьорът Виктор Калев. Макар Дългия така и да не коментира раздялата с едно от емблематичните лица на предаването, името на Калев е изтрито от финалните надписи.За напускането на Виктор се знаеше още от пролетта. Тогава той обяви намеренията си да продуцира собствен спектакъл. Макар многократно да подчерта, че изпълнява ангажиментите към предаването, в екипа бяха подготвени за неговото напускане.

Калев е единственият досега колега, с който телевизионерът се разделя в сравнително добри отношения. Досега Дългия зачеркваше от живота си всички, които го напускат. Той и до момента не може да прости предателството на Росен Петров, Любо Нейков и Алекс Раева. Сега Слави се чувства гузен заради Калев.

Причината за напускането му е ужасен гаф от страна на шоуто. Само ден след трагедията, която споделя семейството на президента Росен Плевнелиев, от Би Ти Ви излъчиха епизод на „Шоуто на Слави“, в което Калев пародира държавния глава. След случилото се Калев изпадна в дълбока депресия и повече не се появи нито веднъж на екран.

„Много тежко го преживява. Слави знае колко чувствителен е Калев и че повече няма да може да влиза в комични роли“, разказват от екипа. Засега Калев няма заместник, но не е изключено скоро Трифонов да потърси още един актьор за новия сезон на предаването.

Източник: bgdnes.bg

loading...

Be the first to comment on "Слави зачеркна Виктор Калев окончателно! Ето каква е причината за раздялата им"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*