Горещи новини

Слави Трифонов призна: Не съм щастлив!

slavishtastie
Шоуменът Слави Трифонов, който е известен със своята емоционалност, откровено призна за първи път, че не е щастлив, защото се чувства самотен, разбра HotArena.
Фолк певците Алисия и Илиян гостуваха в „Шоуто на Слави” и от дума на дума изпаднаха в откровения за катаклизмите в личния си живот. Изпълнителката полюбопитства как се чувства в любовен аспект Дългия.
„К`во да ти кажа? Не съм щастлив! Щастието е нещо много кратко. Човек трябва да е спокоен и да е доволен от живота си и от себе си. Трябва да е доволен, че се грижи за близките си хора, които обича. Това го прави да е в мир със себе си. Обичам да съм откровен. Доволен съм от това, че работя, че съм с моите колеги – те са моето семейство. Това е най-доброто, което съм направил през живота си. Майка ми, баща ми и сестра ми – хората, които обичам, са живи и здрави. Това е! Да спрем със сладникавите истории, защото заприличахме на турски сериал. Аз вече съм изпял една велика песен, която се казва „Няма любов”, направи изненадващо признание Дългия.
Източник: Хот Арена
loading...

Be the first to comment on "Слави Трифонов призна: Не съм щастлив!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*