Горещи новини

Слави тъне в лукс! Строи си собствен киносалон в задния двор на имението!

Слави си прави собствено кино

Частен киносалон за над 1 млн. лева гради шоуменът Слави Трифонов в тузарското си имение край пернишкото село Кладница. Домашното кино на Дългия е последен писък на модата и е без аналог в България, съобщава в. „Уикенд“.Според запознати Слави Трифонов вече е платил над 500 бона за техника, произведена от „Сони“, която ще бъде доставена и монтирана в строящата се в момента кинозала до края на годината. Шоуменът гради киносалон за 20 души към къщата си, като фотьойлите могат да се превърнат и в кревати с помощта на електронни бутони.

Строежът на тузарската резиденция на Слави Трифонов стартира преди около година, след като купи 4 дка земя от вилното селище „Делта Хил“, разположено между селата Кладница и Рударци.

Отначало Дългия смятал да купува къща в самия комплекс, но не си харесал нито една, тъй като къщите изглеждали еднакви. Затова той избрал огромния терен с идеята да си направи имение по собствен вкус и да е отделен от очите на съседите.

Имението на Слави е със застроена площ от 1500 квадратни метра, като освен основната постройка той гради още три в рамките на имота си – частен киносалон, затворен басейн и малка къща, в която да се помещава охраната му.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Слави тъне в лукс! Строи си собствен киносалон в задния двор на имението!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*