Горещи новини

След кървавия атентат в Ница, Русия и САЩ обявиха война на Ислямска държава

Русия и САЩ се обединяват срещу ИД

Преди броени минути високопоставени лица от Русия и САЩ се обединиха около мнението, че е дошло време проблемът с Ислямска държава да бъде решен. Кандидат-президентът Доналд Тръмп беше изключително емоционален в изказването си и подчерта, че ако заеме поста в Белия дом, ще се обърне към Конгреса с искане за война.

„Това е война, в която имаме работа с всякакви хора, които дори не са военни. Това са лица, които идват в страната ни и ние нямаме никакво понятие кои са, откъде са дошли и с какви намерения”, коментира Тръмп.

Руският премиер Дмитрий Медведев посочи, че трябва да се търси общо решение на проблема и да се води битка срещу реалната заплаха, а не с хибридите.

Припомняме, че по време на отбелязването на Деня на Бастилията (14 юли) един терорист се вряза с камион в хората, които отбелязваха националния празник на Франция и откри огън по тях. Нападателят, който е туниски произход, бе застрелян от полицаи. Най-малко 80 души са загинали при атаката. Има и един леко ранен българин, който не е потърсил лекарска помощ.

loading...

Be the first to comment on "След кървавия атентат в Ница, Русия и САЩ обявиха война на Ислямска държава"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*