Горещи новини

След толкова време стана ясно кой стои зад отвличането на дъщерята на Брендо!

Ето кой стои зад отвличането на дъщерята на Брендо

Три години и 9 месеца след отвличането на дъщерята на Брендо Лара Банева случаят е на път да придобие шокиращ обрат. В Софийска градска прокуратура са постъпили данни от спецслужбите, че поръчител на похищението може да е…таткото Евелин Банев, пише столичен седмичник.

Така цялата драма може да се окаже прецизна инсценировка. По това време той беше в затвор в Италия и очакваше присъда за наркотрафик. Малко след това бе предаден на България , а у нас бързо напусна ареста, предава Пик. Освен това всички дела срещу него завършиха с оправдателни присъди.

През февруари тази година градски прокурори официално прекратиха делото за отвличането, което се водеше срещу неизвестен извършител. Маогистратите твърдят, че не е имало достатъчно данни и доказателства за престъплението.

сега новите данни обаче могат да доведат до възобновяване на следствието. Но само ако се докажат съмнителните обстоятелства около похищението. Лара бе отвлечена на 5 март от три въоръжени маскирани лица и върната след 47 дни в плен. Според официална информация от МВР и близките й, за нея е платен откуп от 530 000 евро.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "След толкова време стана ясно кой стои зад отвличането на дъщерята на Брендо!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*