Горещи новини

Слонът Раджу се разплака след освобождаването си от 50-годишно робство! Вижте уникалната му история! ВИДЕО

Освободиха слон след 50 години оковиСлонът Раджу се разплака след като го освободиха!

Слонът е бил държан в плен близо 50 години. В мига, в който разбира, че ще бъде освободен след половин вековното си робство, той се разплаква от радост. Спасителната операция е дело на организация за защита на дивата природа Wildlife SOS. Тя разбира в каква беда се намира животното и заедно с 20 горски и 6 полицая организира спасяването на животното.

Близо 50 години то е било под робството на своя диктатор, който се е отнасял изключително зле с него. Всеки ден го е тормозел – биел го, хранил го с хартиени и пластмасови отпадъци и го е принуждавал да проси пари от индийските граждани като протяга хоботът си за „просиня“.

Говорителят на организацията Wilflife SOS сподели, че операцията е била изключително емоционална. Раджу е бил обект на нетърпима жестокост от страна на своя стопанин, а най-трогателният момент, е бил, когато той е осъзнал, че тези хора са дошли да го спасят. Тогава слонът се разплаква от вълнение, че най-накрая ще бъде свободен и ще може да ХОДИ след 50 години оковаване във вериги!

loading...

Be the first to comment on "Слонът Раджу се разплака след освобождаването си от 50-годишно робство! Вижте уникалната му история! ВИДЕО"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*