Горещи новини

Софианци да се пазят! Автоджамбазите крадат мерцедеси и X5-тици на поразия!

Крадат мерцедеси на поразия

Столичните автокрадци преориентираха дейността си, след като полицията успя да залови най-изобретателните им лидери – Чавдар Омайски-Омайския и Димитър Георгиев-Горнобанския, научи БЛИЦ от три независими източника. В момента джамбазите плячкосват мерцедесите – последен писък на модата, които са произведени през 2015 и 2016 година.За целта бандитите са се снабдили с модерни устройства, които за няколко секунди елиминират защитните средства на немските зверове, а след това с лекота ги запалват.

Само през последната седмица откраднатите мерцедеси са близо 10. Това е изненада, като се има предвид, че до момента най-предпочитаните марки за престъпниците са БМВ и „Ауди“.

Особено предпочитани са джиповете на двата автомобилни концерна от моделите Х5 и Х6 за „баварците“ и Q5 и Q7 от „четирите кръгчета“. Бандитите с лекота пласират по-новите модели на хората, които са им ги поръчали, а по-старите отиват директно за разфасоване в автоморгите, които след това ги препродават на редовните си клиенти.

loading...

Be the first to comment on "Софианци да се пазят! Автоджамбазите крадат мерцедеси и X5-тици на поразия!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*