Горещи новини

„София ден и нощ“ се завръща с гръм и трясък! ПОДРОБНОСТИ за новия сезон на риалити сериала!

София ден и нощ се завръша

С нови обрати ще започне новият сезон на „София ден и нощ“. Тв поредицата на Нова телевизия се радва на висок рейтинг и продуцентите вече са подписали за нови серии от есента, научи HotArena.

За да стане сериалът още по-динамичен, много от главните герои ще бъдат изправени пред нови перипетии, за да оцелеят в квартирата си в София.

Любимката на зрителите Рая ще се завърне. Самата тя загатна, че наесен ще се появи отново, публикувайки снимка от снимачната площадка с текст „Очаквайте“.

Напускането на Михаела, както е истинското й име, предизвика много драми сред зрителите. В интернет избухна вълна от недоволство. Според запалените фенове без нея поредицата изобщо няма да е интересна. Танцьорката и в реалния живот всъщност беше първата, която надигна глас за пари.

Тъй като участниците в „София ден и нощ“ не са професионални актьори, те са избрани с кастинг. Заплащането, което получават, не е високо, около 40-50 лева на снимачен ден. Успехът на поредицата направи героите истински звезди. Затова и назря бунт, че заслужават повече. Осен Рая мачото Митака е другият, който ясно казал на шефовете, че ако не му вдигнат двойно хонорара, изобщо няма да се яви повече на екран. Той натрупа слава и в момента е доста популярен фитнес треньор, пише „България днес“.

Източник: Хот Арена

loading...

Be the first to comment on "„София ден и нощ“ се завръща с гръм и трясък! ПОДРОБНОСТИ за новия сезон на риалити сериала!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*