Горещи новини

Според вас колко струва най-скъпия номер в света!? Баровец плати колосална сума за този рег.номер за кола!

Най-скъпия регистрационен номер

Най-скъпият регистрационен номер в света официално вече се намира в едно от емирствата на ОАЕ – Шарджа. Там регистрационната табела с номер 1 беше спечелена на търг от местния бизнесмен Ариф Ахмед Ал Заруни, който бръкна в портфейла си за чудовищните 18 милиона дирхама или близо 5 милиона долара.

След провеждането на вечеринката за наддаване за редки регистрационни организаторите обявиха, че търгът официално е най-големият в историята на Емирствата като брой участници – 1340 души са обявили желание да притежават някой от експонатите и това желание е било подплатен с парична оферта. За цялата вечер са продадени 60 регистрационни номера на обща стойност 13.6 милиона долара.

Големият победител или големият будала (вие ще прецените) описа мерака си със стремежа винаги да е номер едно. Ал Заруни обяви, че табелата с този номер е била единствената причина да се включи в търга и общо взето не е имало таван на цената, който да го спре по пътя към целта.

Източник: БРАДВА.БГ

loading...

Be the first to comment on "Според вас колко струва най-скъпия номер в света!? Баровец плати колосална сума за този рег.номер за кола!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*