Горещи новини

Спукаха от подигравки любовницата на Митко Динев!

Спукаха я подигравки в социалните мрежи

След появата си в „Часът на Милен Цветков“ евтината сексуална играчка на милионерския син Димитър Динев – Мартина Петрова предизвика истински фурор в социалните мрежи, видя HotArena.

Ниско бюджетната танцьорка гостува в предаването на Цветков по повод, че ще „краси“ декемврийската корица на мъжката библия „Плейбой“. Вместо да предизвика възхищение тя стъписа зрителите с безумния си вид и приличаше на поничка, която са натъпкали с повече крем, отколкото би могла да поеме.

Мартина се прочу около фолк дивата Емануела, която имаше наглостта да заплашва, след като преспа с Динев и то във време, когато звездата живееше с него. Изумителното в случая е, че двете са се познавали преди случката.

Дни, след като бе излъчено предаването „Часът на Милен Цветков“ започна истинска канонада от подигравки в мрежата. Зевзеци сравниха Мартина с чудовище, което плаши извънземни: „Брат, заеби, да си ходим на нашата планета“. Друг потребител написа върху снимката на набедената за хубавица старлетка: „Ко е туй“.

Източник: Хот Арена
loading...

Be the first to comment on "Спукаха от подигравки любовницата на Митко Динев!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*