Горещи новини

СРАМ! Моника Валериева се тагва от Бали, но всъщност е в…Бедрум София!

Моника Валериева се тагва от Бали
Фантазиите на Моника Валериева са безгранични, мечтите й също. Те я водят по различни кътчета по света без тя да се мръдне от София, видя HotArena.

За поредната опашата лъжа на моделката ни пише читател, който е забелязал снимка на Моника, под която тя се е отбелязала от Potato Head Beach Club Bali. Странно как се телепортира толкова бързо, като на 5 октомври е била в клуб Бедрум?

„Не ми се вярва да има сестра близначка или някоя която прилича на нея толкова“, пише нашият читател.

Оказва се, че днес сутринта Моника „отново“ е на остров Бали?! Преди минути Валериева сложи нова снимка на стената си и този път се отбеляза от Mandapa A Ritz Carlton Reserve Ubud. А под снимката написа: ️Think about my love.

Пропуснала е само да сподели снимката от Бедрум от преди ден, но няма значение. Ние ще се правим, че й вярваме. Утре може да цъфне и на сверения полюс. Мечтите и лъжите са безплатни.

Преди няколко месеца HotArena пак разкри лъжливо пътешествие на Моника. Тогава тя „пътува“ до Дубай, но отново в мечтите си. Заливаше страницата си във Фейсбук с чужди снимки от измислената си почивка от мечтаната за всички бръмчалки дестинация. Малко след като бе уличена в лъжа Моника започна да споделя стари снимки и най-големият й гаф беше, че се „снима“ с бележка от хотелска стая, на която пишеше името й и датата. Така и не показа лицето си, защото щеше да се види нейна приятелка, която е била в момента там и участва в заблудата.

Пожелаваме на г-ца Валериева да сбъдне мечтите си и да ги превърне в реалност. Може пък да се намери някой достоен и богат мъж, който да я поведе по широкия свят и екзотичните места, на които толкова много иска да бъде.

Източник: Хот Арена
loading...

2 Коментари on "СРАМ! Моника Валериева се тагва от Бали, но всъщност е в…Бедрум София!"

  1. Това на снимката не е Моника Валериева, а Палома Митева-модел на Мегз

  2. Щом Джулито Рангелова е там,значи не е била Моника!Има много гърли ,които се опитват да приличат на известните и като гледам доста се доближават,но не са истинските! Това са неизвестни гърли,които са копирачки на известните,нищо повече!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*