Горещи новини

Става страшно! Русия се готви за глобална война! Нареди на генералите да приберат близките си в Родината

1476279052-ewd

Русия разпореди на всичките си официални лица да приберат у дома всичките си роднини, които в момента се намират зад граница, на фона на засилващото се напрежение между Москва и Запада и перспективите за глобална война, пише британското издание „Дейли Мейл”. Твърди се, че политиците и високопоставените лиса са получили предупреждение от президента Владимир Путин да приберат своите близки в „Родината-майка”.Това се случва, след като Путин отмени планувана визита във Франция на фона на противоречията около ролята на Москва в сирийския конфликт. Бившият съветски лидер Михаил Горбачьов също предупреди, че светът се намира в „опасна точка” заради все по-обтегнатите отношения между САЩ и Запада.

По информация на изданието Daily Star, служителите в администрацията, регионалните администратори, законодателите на всички нива и служителите в държавните корпорации са получили разпореждане незабавно да приберат децата си от чуждестранните училища. При отказ да спазят заповедта, те няма да имат шансове за повишение.

Конкретната причина за тази стъпка все още не е известна. Но руският политически анализатор Станислав Велковски, цитиран от Daily Star, казва: „Това е част от пакет от мерки за подготовка на елита за „някаква голяма война””.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Става страшно! Русия се готви за глобална война! Нареди на генералите да приберат близките си в Родината"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*