Горещи новини

Стоилов: Астана все още не е стигнал до нивото на Левски от 2005 година

Стоилов разгранични АСтана от Левски през 2005"Това, което направихме с Левски няма да се повтори през следващите 50 години.

Старши-треньорът на казахстанският Астана даде специално интервю пред онлайн информационната агенция Livesport, в което говори за предстоящият си двубой с Галатасарай, който е тази вечер от 19:00 часа местно време. Станимир Стоилов заяви, че няма как да се прави паралел между участието на Астана и това на Левски преди почти 10 години. Мъри добави, че тогава сините са имали боеспособен, който е играл 1/4 финал за Купата на УЕФА, нещо, което според българският специалист няма да се повтори в близките 50 години.

Столиов коментира и слуховете, които тиражираха в българското онлайн пространство преди няколко седмици. Говореше се, че Владимир Гаджев и Димитър Макриев са много близо до подписване с Астана. Българският треньор потвърди, че е имало разговори с полузащитникът на Левски, но той е отказал да продължи кариерата си в Казахстан. Докато за бившият нападател на сините няма нищо вярно.

Мъри посочи, че политиката на казахстанския тим в момента, е да се налагат местни момчета до 20-21 години, а единственият трансфер на сръбският футболист Неманя Максимович се е оправдал напълно, след като младокът стана световен шампион за младежи.

loading...

Be the first to comment on "Стоилов: Астана все още не е стигнал до нивото на Левски от 2005 година"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*