Горещи новини

Стойчо Младенов се завръща в ЦСКА на бял кон!

Стойчо Младенов се завръща в ЦСКАМладенов поема ЦСКА в А група.

Най-обичаният треньор на ЦСКА от началото на XXI век се завръща в „Борисовата градина“, разкрива вестник „Всеки ден“. Той отново ще застане начело на армейците, но това ще се случи след обединението с Литекс. Очаква се това да се случи след Нова година, когато Литекс ще смени името, емблемата, цветовете на екипите си и ще се премести да играе на стадион „Васил Левски“.

Именно това е основната причина, поради която Стойчо Младенов се завърна от Египет, а не както се тиражира в медийното пространство – неизплатени заплати. Екзекуторът на Ливърпул е получил уверение от Гриша Ганчев, че ще работи при нормални условия и дори ще има солиден бюджет за селекция. Въпреки това обаче, трансферната политика на клуба ще бъде водена от настоящия спортно-технически директор на Литекс – Стойчо Стоилов. Ловешкият бизнесмен искал да се предпази от печално известната слава на Младенов, като комисионер.

Ганчев бил готов да жертва досегашния треньор на Литекс румънеца Регенкампф, за да привлече Стойчо Младенов за треньор на ЦСКА. С този си ход бизнесменът иска да обработи тарторите в Сектор Г, които към този момент не подкрепят сливането и купуването на друг лиценз, но обясниха, че няма да пречат на никого с присъствието си и няма да посещават мачовете на новия клуб. Младенов пък нямал нищо против и подкрепял всякакви идеи за връщането на клуба в елита.

Настоящият старши-треньор Христо Янев пък ще остане на работа в клуба. Най-вероятно той и Ивайло Петров-Пифа ще влязат в щаба на Стойчо Младенов. Възможно е да им бъде предложена работа в ДЮШ на ЦСКА.

loading...

Be the first to comment on "Стойчо Младенов се завръща в ЦСКА на бял кон!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*