Горещи новини

Съдбата на ЦСКА е в ръцете на най-големите му врагове!

Съдбата на ЦСКА се държи в ръцете на СираковИзненадващо Сираков ще подкрепи регистрирането на новото дружество ФК ЦСКА.

След като синдинкът влезе в ЦСКА и започна преструктурирането на дълговете на клуба, чиято цифра възлезе на 56 милиона лева, съдбата на армейците вече е в ръцете на Закона и БФС! От срещата между спортният министър Красен Кралев, адвокатите на ЦСКА и представителите на футболната централа стана ясно, че армейците трябва да изпълнят 2 стъпки, за да бъде регистрирано новото им АД и да продължат участието си във „В“ група.

На първо време ЦСКА трябва да внесе искане за продължаване на участието си във „В група“ от името на новото дружество ФК ЦСКА, тъй като старото е обявено в несъстоятелност и не може да продължи да се състезава на това ниво. Втората стъпка е червените да внесат молба за членство в БФС.

Всичко изглежда фиктивно, но реално погледнато съдбата се държи в ръцете на Изпъклкомът, а в него участват някои от най-големите врагове на ЦСКА – Кирил Домусчиев, Наско Сираков, Венци Стефанов и Емил Костадинов! Именно тяхната дума може да се окаже решаваща за съдбата на клуба. Изненадващо бившият изпълнителен директор на Левски ще подкрепи армейците, но не така мислят да направят Йордан Лечков, Емил Костадинов и собствениците на Лудогорец и Славия.

Четиримата имат зъб на Гриша Ганчев и е много малко вероятно да одобрят регистрирането на новото дружество. Въпреки че, са легенди на ЦСКА, Лечков и Костадинов ще загърбят червеното си минало и ще гласуват против ловешкият бизнесмен. На гърба на клуба, поради който двамата се изградиха като футболисти и представляват това, което са днес, Лечков и Костадинов смятат да уредят старите си сметки с Ганчев.

Ситуацията между Костадинов и Ганчев е крайно любопитна! Ловешкият бизнесмен е зашлевил шамар на легендарният футболист от САЩ’94 преди няколко години на едно от заседанията на Изпълкома. Тогава бившият нападател от славното минало на българският футбол не е подкрепил една от идеите на Ганчев и той си е изпуснал нервите, следствие, на което му зашлеви звучен шамар пред всички членове на Изпълкома.

loading...

Be the first to comment on "Съдбата на ЦСКА е в ръцете на най-големите му врагове!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*