Горещи новини

Съседка на Ванга твърди, че я сънува от 20 години: Каквото ми каже, се случва

Приятелка на Ванга твърди, че я сънува от 20 години
Фимка Гогова-Михайлова е родена на 23 февруари 1942 г. в град Струмица, Македония, откъдето е и Ванга. Тя е приятелка на пророчицата от рупите от 60-те години на миналия век. Жената твърди, че продължава да поддържа контакт с Ванга от отвъдното и дори издава книга през 2014 година, която е посветена на приятелството й с нея. Изданието се казва „Ванга и аз“.
„Аз съм родена двор до двор с къщата на леля Ванга. Двете с майка ми бяха една генерация, връстнички. Като дете много съм слушала за нея от майка ми. За първи път я видях през 1962 година. През 1970 година дойдох пак в Петрич, когато почина мъжът й Димитър. Бяхме много близки, взаимно си разказвахме сънищата, изговаряхме мислите си на глас. Тогава в Петрич смахме двете на нейната спалня и цяла нощ си говорихме. Последния път се видяхме през месец май преди да почине през 1996 година. Дойдох на Рупите с баница, защото така ми беше заръчала. Леля Ванга беше вегетарианка, обичаше постни манджи – пълнени чушки, сарми. Обичаше да си похапва сладко, смокини, ягоди, въобще плодове“, разказва пред в. „Телеграф“ приятелката на Ванга. Тя твърди, че продължава да си общува с нея и след като си отиде от този свят. „Двайсет години я сънувм. Сънищата ги описах в книгата „Роднини и судбини“. Водим си разговори с нея, тя ми казва: „Това не са, Фимко, сонища, това са видения“. Каквото ми е казала насън, това се е случило.“.

Вчера на 11 август пък беше премиерата на новата й книга „Свидетелства за Ванга“. Датата не е избрана случайно. Именно на 11 август се навършват 20 години от смъртта на Вангелия Гущерова.
loading...

Be the first to comment on "Съседка на Ванга твърди, че я сънува от 20 години: Каквото ми каже, се случва"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*