Горещи новини

С тази народна рецепта ще премахнем зъбния камък, без да даваме луди пари за зъболекари!

Премахване на зъбен камък

Натрупването на зъбен камък е един от най-често срещаните козметични проблеми както при господата, така и при дамите. Ако стоматологичните процедури и услуги за премахването на зъбния камък не са по джоба Ви, ето два лесни начина да се справите сами вкъщи.

Излишно е да упоменавам, че нито един от двата метода не включват химикали, а само природни продукти, залегнали в основата на алтернативната медицина.

Много са факторите, които предизвикват натрупване на зъбен камък. Най-често това е неправилната хигиена на устната кухина. Ако не се почиства редовно, освен лошия дъх, зъбната плака и зъбния камък, може да си докарате по-сериозни проблеми като неприятни инфекции или парадонтоза.

Дори и да имате отлична устна хигиена. Да миете всекидневно зъбите си, да почиствате разстоянието между зъбите с стоматологичен конец и да ползвате вода за уста, понякога зъбният камък отново се появява. Най-вече ако пушите, пиете редовно кафе, а вечер червено вино и хапвате пикантни храни, плодове и сосове.

Една от основните причини за появата на зъбния камък е ползването на неподходяща четка за зъби.

Така даже и да си мислите, че сте почистили правилно зъбите си, се появява зъбната плака, която прави зъбите Ви да изглеждат непривлекателни, сякаш имате пломби. Зъбите пожълтяват или придобиват кафяв отенък.

Време е да научите кои са тези домашни средства, с които ще почистите зъбите си от зъбния камък лесно и бързо. Уверяваме Ви, че при тях няма никакви странични ефекти, тъй като те са безопасни и с напълно естествени средства.

След като се опитате и двата алтернативни метода на почистване и се убедите в тяхната ефикасност, не само че ще продължите да ги практикувате, но и ще ги препоръчвате горещо на приятели и познати./zajenata.bg

loading...

7 Коментари on "С тази народна рецепта ще премахнем зъбния камък, без да даваме луди пари за зъболекари!"

  1. s tazi retcepta????a kade e tq???

  2. bravo na tozi koito go e otkril

  3. ne moga da go odobra bez da sam go probvala.

  4. Даниела | 28.11.2016 at 11:35 | Отговор

    А къде е рецептата че нещо не я видях?

  5. a kade e receptata???

  6. На маикави в Питката публикувате глупости мишки безделни

  7. Добра презентация, добра подредба на статията, но да бяхте включили и рецептата ли…!??

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*