Горещи новини

Тази красавица стана хит в Инстаграм за 2 месеца, но след това истината излезе наяве… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Инстаграм звезда

Луиз Деланж има над 48 000 последователи в Instagram само за 2 месеца и хиляди лайкове. Ако не я познавате, тя е хубава парижанка, която редовно публикува снимки за блестящия си живот, който води тя и нейните приятели.Тя определено изглежда като момиче, което определено обича да се забавлява. Интересното е, че тя всъщност не е истинска. Да, Луиз Деланж не е реален човек, а модел, който се превъплъщава в нейния образ.

Нейният Instagram профил е създаден от парижката рекламна агенция BETC, която е била наета от организацията Addiction Aide, за да хвърли светлина към зависимостта по много креативен начин.

Кампанията „Харесай моята зависимост“ ни учи колко е лесно да харесаме нечия зависимост в социалната мрежа, без да го осъзнаваме и в случая на Деланж това е алкохолът.Може да не сте забелязали, но на всяка снимка на Луиз, публикувана в Instagram, тя винаги е в компанията на алкохол.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Тази красавица стана хит в Инстаграм за 2 месеца, но след това истината излезе наяве… (СНИМКИ/ВИДЕО)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*