Горещи новини

Таки се завърна в България с нова самоличност и визия!

Таки е в БългарияТаки се е завърнал в България под фалшива самоличност.

Христофор Аманатидис-Таки, се е завърнал тайно в България, съобщава информационна агенция „ПИК“. Слуховете за завръщането му са потвърдени официално от няколко източника в ъндърграунда, които разкриват, че бившия силовак от ВИС-2 е започнал да действа по възраждането на структурите си. За целта, се е свързал с някои от най-доверените си хора – Боби Белингата, Кирил Кирилов- Кирчо Руския и Даниел Стефанов-Дъмпела.

До миналия месец Таки, се укриваше в Дубай, но отдалеч контролираш бизнеса и подготвяше терена за завръщането си. Той изчакваше да му бъдат свалени обвиненията от прокуратурата, за да може да се върне в България. Години наред той беше разследван по обвинение, че е предводител на наказателната бригада „Чуковете“, която се занимаваше с разпространени на наркотици, побои и грабежи. Миналият месец обаче, прокруатурата свали обвиненията срещу него и прекрати разследването. Таки вече не е в списъка на Интерпол с лица за международно издирване.

Христофор Аманатидис не само, че има намерение да се върне в България, но и иска да възроди структурите си. Към момента той е собственик на десетки заведения, фирми и сгради в страната. Сред най-актуалните от тях са дискотеките „Бедруум“ в Слънчев бряг и софийската „Червило“. Таки вече е в България, но въпреки свалените обвинения срещу него, той е влязъл с фалшива самоличност и доста променен външен вид. Пуснал си е дълга коса, брада и си е коригирал носа и скулите, за да не го разпознаят враговете му.

loading...

Be the first to comment on "Таки се завърна в България с нова самоличност и визия!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*